Buongiorno a tutti!
Eccomi! Mi presento: mi chiamo Stefania Carraro e sono italiana, di Milano.

Sinds mijn achtste ben ik gefascineerd door vreemde talen en altijd nieuwsgierig geweest naar andere culturen.
De verhaaltjes die mijn vader vertelde toen ik klein was hebben een magische deur opengemaakt naar wat buiten de grenzen van mijn land lag en markeerden de rode draad in mijn leven. Niet voor niets heb ik talen gestudeerd en ben ik uiteindelijk ook met een Nederlander getrouwd. Sinds 2011 woon ik nu in Nederland en sinds 2019 ben ik ook een genaturaliseerde Nederlander.
In 1985 ben ik afgestudeerd als Tolk Vertaler bij de SSIT Scuola Superiore Interpreti e Traduttori di Milano, een titel die vandaag officieel erkend wordt als Bachelor Vreemde Talen (Spaans en Engels). Daarnaast spreek ik ook Frans en Nederlands uiteraard.

Ik heb 28 jaar werkervaring in internationale bedrijven in Italië tijdens welke mijn belangstelling voor het buitenland werd gevoed.
Sinds 2012 werk ik als zelfstandige docent en doceer ik mijn eigen taal, waarvoor ik een grote liefde heb, en zodoende geef ik mijn enthousiasme door aan degene die ermee kennis wil maken. Mijn werk heeft me geholpen om mijn plaats in de Nederlandse maatschappij te vinden, waarin ik me volledig op mijn gemak voel. Daarnaast stelt het me in staat om nog een dagelijkse band met mijn eigen land te houden.
Nieuwsgierig? Kijk maar verder naar wat ik voor jou kan betekenen.