Home » Het woord van de cursisten

Reactie plaatsen

Reacties

Mariëlle Sampers Kurvers
een maand geleden

Sinds enkele jaren volg ik Italiaanse les bij Stefania. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Grammatica en conversatie zijn goed in balans. Nu al zin om in september weer verder te gaan.

Piet Oomen
een maand geleden

Met veel plezier heb ik de wekelijkse lessen gevolgd en daarbij veel geleerd van het Italiaans en Italië. De deskundigheid en enthousiasme van Stefania was elke week een waar genoegen.

Wil Nieskens
een maand geleden

De Italiaanse lessen in een kleine groep zijn fantastisch. Stefania is een gepassioneerd lerares met veel geduld. Het zijn avonden die ik met veel plezier volg. Prima balans tussen grammatica en conversatie.

Margot Heynen
een maand geleden

Sinds een paar jaar volg ik de Italiaanse les bij Stefania. Ze is een heel enthousiaste docente die “haar Italiaans” met veel passie doorgeeft. De groepen zijn klein, wat erg fijn is. Zo wordt de aandacht goed verdeeld en krijg je genoeg tijd om zelf iets te vertellen. Vorige week ben ik in Italië geweest en als je daar bent merk je dat je steeds meer begrijpt van de taal. Ik kijk dan ook uit naar september, het begin van weer een gezellig en vooral leervol Italiaans seizoen bij Stefania!

Helen Naus
2 maanden geleden

da qualche anni sto studiando italiano! È una lingua bellissima, ma anche un po’ difficile, haha. Ma le lezione con Stefania sono sempre divertente e istruttivo! L’anno prossimo ci sarò di nuovo! A dopo!! Grazie

Marianne van Alphen
2 maanden geleden

Sinds september volg ik de Italiaanse les in Herten bij Stefania. Komend cursus jaar ga ik zeker weer verder. Stefania geeft op een prettige manier les en is enthousiast. Verder is het erg prettig dat er kleine groepen zijn. De les vliegt voorbij. Op naar het volgende seizoen!

Tiny Engelman
2 maanden geleden

Stefania is sympathiek, toegewijd en geeft uitstekend les. Ik vind het een groot voordeel dat ze Italiaanse is. Daardoor komt de taal echt tot leven! Ik verheug mij altijd op haar lessen.

Marleen van Haarst
2 maanden geleden

Stefania is een enthousiaste lerares die je met veel passie en bevlogenheid jou de vaardigheden van de Italiaanse taal en cultuur bij brengt. Zo leuk, dat ik mij weer verheug op het volgende seizoen.

Brigitta van Wegberg
2 maanden geleden

Stefania is een gedreven en enthousiaste docente die met veel passie aan ons haar moedertaal wil doorgeven. Ieder week ga ik met plezier naar de les waar er steeds weer nieuwe aspecten aan bod komen waardoor we deze mooie taal steeds beter leren beheersen.

Hans Kuijk
2 maanden geleden

Ik heb bijna drie jaar les gehad van Stefania. Ik vind haar een enthousiaste docente met kennis van zaken, integer en goed in het geven van feedback. Wisselt de lesstof goed af met video’s en stimuleert je om de taal goed onder de knie te krijgen en te spreken. De lessen zijn steeds goed opgebouwd en volgens een duidelijke structuur met leerboeken. Is zelf ook leergierig om de Nederlandse taal te beheersen en is een zeer prettige en hartelijke vrouw, met belangstelling voor jouw persoonlijke leven. Het was voor mij een verrijking.