Reactie plaatsen

Reacties

Jeff Koopman
een jaar geleden

Iets minder dan vijf jaar heb ik bij Stefania lessen Italiaans gevolgd. Mijn belangstelling voor Italië en Italiaans stamt uit mijn middelbare schooltijd en ‘zelfstudie’ had mij op een aardig niveau gebracht vond ik… Niet dus! Toen ik na vele jaren wat meer tijd kreeg begon ik bij Stefania met échte lessen! Al vlug bleek dat een goed begrip van de structuur van het Italiaans ontbrak en in de volgende jaren was het Stefania die mij hielp het Italiaans van een laag ‘beginners-niveau’ naar ‘gevorderd’ te brengen. Stefania is een geboren docente, bekwaam, gedreven, geduldig en zéér aardig. Tijdens de afgelopen groepslessen is zij erin geslaagd mij voldoende kennis en vaardigheid bij te brengen om, tijdens een verblijf in Italië, in de landstaal te communiceren. Daar ben ik haar zeer erkentelijk voor!
Jeff Koopman

Huub Huberts
een jaar geleden

Met veel vreugde en passie onderwijst onze getalenteerde en gediplomeerde Italiaanse onderwijzeres Stephania ons de mooiste taal van de wereld, het Italiaans !
La più bella lingua del mondo !
Al 7 jaren lang volg ik bij haar wekelijks met passie in haar mooie leslokaal met video de lessen.
De lessen bestaan uit p/m 6 personen.
Toegang alle leeftijden.

BEDANKT Stephania.

Tanti Saluti,
Huub.

Sabrina
een jaar geleden

Na 2 jaar les volgen bij Stefania kan ik echt al veel begrijpen en me grotendeels verstaanbaar maken in het Italiaans. Het is super om zo de vooruitgang die je hebt gemaakt te merken in conversaties. Ik blijf les volgen omdat er nog zoveel te leren is en Stefania een top lerares is. Ze is hartelijk, altijd vrolijk en geduldig. Lei è un pezzo di pane ;-)!

Gabi
een jaar geleden

Afgelopen najaar ben ik met Italiaans begonnen bij Stefania. Een heel kundige lerares! Stefania weet op een heel prettige manier dingen goed uit te leggen en besteedt veel aandacht aan de spreekvaardigheid. Dit laatste heb ik in het verleden wel eens gemist bij taalonderwijs. Het enthousiasme straalt eraf. Een aanrader voor mensen, die met Italiaans aan de slag willen.

Annie
een jaar geleden

Steffania is heel gepassioneerd in het les geven. Ze doet dit op een leuke manier, waardoor men zich gelijk op zijn gemak voelt. Het zijn gezellige en leerzame lessen. Ook al heb je nog 0 ervaring in de taal, na een aantal lessen heb je toch al behoorlijk wat basiskennis opgedaan. Het blijft leuk!
Grazie Steffania!🌺

Hannemie Verberne
5 jaar geleden

Energie en bezieling! Stefania ademt Italië, zo fijn om van haar les te krijgen. Ze is gelukkig heel geduldig, veel geleerd en veel zin om in september weer te beginnen met de les. Grazie mille Stefanie!

Mariëlle Sampers Kurvers
5 jaar geleden

Sinds enkele jaren volg ik Italiaanse les bij Stefania. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Grammatica en conversatie zijn goed in balans. Nu al zin om in september weer verder te gaan.

Piet Oomen
5 jaar geleden

Met veel plezier heb ik de wekelijkse lessen gevolgd en daarbij veel geleerd van het Italiaans en Italië. De deskundigheid en enthousiasme van Stefania was elke week een waar genoegen.

Wil Nieskens
5 jaar geleden

De Italiaanse lessen in een kleine groep zijn fantastisch. Stefania is een gepassioneerd lerares met veel geduld. Het zijn avonden die ik met veel plezier volg. Prima balans tussen grammatica en conversatie.

Margot Heynen
5 jaar geleden

Sinds een paar jaar volg ik de Italiaanse les bij Stefania. Ze is een heel enthousiaste docente die “haar Italiaans” met veel passie doorgeeft. De groepen zijn klein, wat erg fijn is. Zo wordt de aandacht goed verdeeld en krijg je genoeg tijd om zelf iets te vertellen. Vorige week ben ik in Italië geweest en als je daar bent merk je dat je steeds meer begrijpt van de taal. Ik kijk dan ook uit naar september, het begin van weer een gezellig en vooral leervol Italiaans seizoen bij Stefania!