Home » Het word van de cursisten

Reactie plaatsen

Reacties

Tom Hendrix
10 maanden geleden

Ik heb het als zeer plezierig ervaren, de deelname aan de cursus. Ik denk er met veel genoegen aan terug.

Francis van de Braak
10 maanden geleden

Over 2 weken beginnen de lessen weer en ik verheug me nu al. Stefania is een enthousiaste docente met een grote passie voor Italië en het Italiaans. Warm, betrokken en met oog voor elke cursist. Haar lessen zijn elke week weer een klein feestje.

Huub Huberts
een jaar geleden

De lessen worden gegeven in een fijne, gezellige, ontspannen en leerzame sfeer. Kleine groepen (max. 6 personen) geven de les een aangenaam karakter, gegeven door een zeer bekwame docente.
Onze Stefania per studiare la lingua più bella del mondo !

Tom Hendrix
10 maanden geleden

Sono vero!

Dominique Kuijper
een jaar geleden

In september 2017 italiaans weer opgepakt maar nu bij Stefania. Zij is een enthousiaste lerares, geeft duidelijke uitleg, geeft iedereen de nodige aandacht, kijkt bij de snelheid van lesgeven en herhalen naar de hele groep en past het tempo daarop aan. Ik kan haar bij iedereen aanbevelen die de italiaanse taal wil leren spreken en begrijpen.

Ria Timmermans
een jaar geleden

Afgelopen september begonnen bij Stefania met de bedoeling een jaar les te nemen maar het bevalt zo goed dat ik besloten heb om door te gaan! Stefania is zo enthousiast dat is aanstekelijk! Heb weer veel zin om na de vakantie het Italiaans beter te leren spreken!
Grazie cara Stefania, buona vacanza!!

Robert Heunen
een jaar geleden

Stefania geeft goed les, ik volg haar lessen met plezier en ga dit ook komend seizoen weer doen. Grazie e buone vacanze, a presto!

Christien Vervuurt
een jaar geleden

Lang geleden heb ik redelijk goed Italiaans geleerd. Maar in de loop van de jaren raakte deze kennis steeds verder naar de achtergrond. Nu, na een jaar les bij Stefania worden mijn liefde voor en kennis van land en taal weer helemaal opgevijzeld. Dit dankzij haar enthousiasme, kennis en vaardigheid. En mede ook door de gezellige sfeer die zij en de medecursisten in dit kleine groepje weten te creëren.

Marc Beurskens
2 jaar geleden

De positieve reacties van medestudenten zijn zeer herkenbaar. Stefania is een deskundige, enthousiaste en vrolijke docente. In een plezierige en ontspannen setting leert ze je niet alleen de taal en cultuur te begrijpen, maar vanaf de eerste les ook te spreken. De lessen zijn interactief en gevarieerd. Op deze manier maakt ze het leren van haar moedertaal aantrekkelijk en erg leuk om te doen!