Home » CORONA MAATREGELEN

Beste cursist,

Vanaf nu kom je bij mij les volgen, voor het eerst na de corona versoepelingen en na alle lessen via skype.

Ik vind het toch spannend, met veel cursisten elke week. Mijn streven is dat we allemaal veilig kunnen werken.

Ik heb al een aantal eenpersoons bureaus gekocht,  waardoor de afstand van 1,5 meter kan worden gewaarborgd.

Ik vraag je, als je verkouden bent, hoest, koorts of andere klachten hebt, om niet naar de les te komen. Denk aan jezelf  maar ook aan ons allemaal.

Je weet dat ik altijd zorgde voor een koffie of thee. Ik zal dat blijven doen maar ik vraag aan iedereen om zijn/haar mok te brengen en weer mee naar huis te nemen.

Indien mogelijk graag thuis het toilet bezoeken, maar als het echt niet anders kan, mag dat ook bij mij. Echter verzoek ik dan gebruik te maken van het voorhanden zijnde desinfectiemiddel.  

Tussen de lessen door zal ik de tafels dienen te desinfecteren en el zal ook een desinfecteren middel in de wc staan.  

Daarom zal de les punctueel beginnen en eindigen.  Er moet geen continue stroom van mensen zijn in de gang en ik zal het leslokaal luchten voordat een nieuwe groep begint. Dus wil ik jullie vragen de lestijd te respecteren. Als je vragen hebt, stel  deze dan tijdens de les, en niet daarna alsjeblieft, zodat ik tijd heb om de maatregelen te nemen die nodig zijn voor de volgende groep. 

Graag wil ik je daarom vragen om voor aanvang buiten te wachten totdat ik zover ben en jullie binnen zal laten op het juiste tijdstip.

Bij binnenkomst graag de handen desinfecteren met het daarvoor bestemde middel bij de ingang.

Een beetje moeite voor de veiligheid van iedereen. Bedankt voor je begrip.